Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna
Zaloguj

Pozdrawiam cię i nie martw się,zacznij jeść 1500 kcal i

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Juukla




Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczyta³: 0 tematów

Ostrze¿eñ: 0/5
Sk±d: Finland

PostWys³any: Sob 3:58, 22 Mar 2014    Temat postu: Pozdrawiam ciÄ™ i nie martw siÄ™,zacznij jeść 1500 kcal i

Dziewczyny!! [link widoczny dla zalogowanych] Wiecej takze ciekawych rzeczy na stronie: jezu!!
[link widoczny dla zalogowanych]
http://nuclearts.pl/choroby/bezsennosc-proble my-z-zasypianiem-przyczyny-zapobieganie-leczenie-/
sama juz nie wiem co o tym wszystkim myslec.Jezeli wiedza ta wyplywa rzeczywiscie z jakichs wiarydodnych zrodel to moze
Więc o schudnięciu nie ma mowy.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
jak u Was to wyglÄ…da?

Takie tez sie zdarzaja bez ingerencji chirurga plastyka, ale to zalezy od genow i typu urody -nie od dlugosci wlosow. [link widoczny dla zalogowanych] To nie jest do końca tak.

Dał mi Cyclonamine, ale nic nie pomagało. No ratunku. na poczatku bylo ciezko i wata wchodzila tylko kawaleczek, ale z kazdym dniem jest coraz lepiej. Czasem mam wrażenie , że naoglądałam się za dużo filmów o spełnionej miłości księdza i zwykłej niewiasty , w życiu nie jest już tak kolorowo . a myslisz, ze ja to co robię, częściej robię to sam niz z nią! [link widoczny dla zalogowanych]
postraszcie pourywaniem łbów ! Ja już się mało spacerkuję...dużo poleguję wkońcu zaczełam się oszczędzać i siat z zakupami nie dzwigam...oszczędzam się żeby doczekać do powrotu M to na czym mi najbardziej zależało.. Jestem bardzo wrażliwa na takie zabiegi :-/ bleeeee nie patrzyłam jak mi usuwali ale nasłuchałam się... nie ukrywam jednak ze marze o lsniacych sprezystych i zdrowych lokach. Myla11, jak się zapytają czy jesteś w ciąży powiedz, że tak. Cytuje fragment:
po przekłuciu pępka 2 tyg.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta³ pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


fora.pl - za³ó¿ w³asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin