Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna
Zaloguj

wybuliłam 300 złotych a teraz nawet nie mogę w spokoju zj

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Juukla




Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczyta³: 0 tematów

Ostrze¿eñ: 0/5
Sk±d: Finland

PostWys³any: Pon 8:57, 24 Mar 2014    Temat postu: wybuliÅ‚am 300 zÅ‚otych a teraz nawet nie mogÄ™ w spokoju zj

Czekam na odzew Pozdrawiam! [link widoczny dla zalogowanych] Baba Jadzia,
-o,55 nie wykazuje obecnosci igm
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
I JESZCZE DOLACZE WYNIK MOCZU KTORY DZIS ODEBRALAM .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
załamka :/

to najwyżej postaraj się już nic dziś nie jeść... [link widoczny dla zalogowanych] justus byłaś juz na tym zabiegu i jak bylo ??

Czym się rózni Gynalgin od Gynazolu? No i znizki dla studentów 20% tez zwykle są. Jednak boję się że je sama zerwe. powodzenia Nie musisz konsultować tego z przyjaciółmi, rodziną czy kimkolwiek (chyba, że chcesz). [link widoczny dla zalogowanych]
Od roku zmagam się z trądzikiem. a ja mam rozmiar B ale i tak twierdzilam ze sa za duze( zawsze mi mowili ze ,,mam czym oddychac,, zenujace..i peszace!!! Pozostały personel z tego co widziałam (podpatrywałam jak Panie obcinały inne klientki) też bardzo dobry. 1. dzięki za informacje. piszcie na mojego maila [link widoczny dla zalogowanych] i [link widoczny dla zalogowanych] oprocz cebuli wszystkie rady sa sluszne, ja jeszcze dorzuce jedna...........zucie skorki cytrynowej..........powodzenia
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
A ja mam pytanie odnośnie \'techniki\':
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta³ pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


fora.pl - za³ó¿ w³asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin