Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna
Zaloguj

Jako bulimiczka mam brudne sumienie więc wszystkiego się c

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Juukla




Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczyta³: 0 tematów

Ostrze¿eñ: 0/5
Sk±d: Finland

PostWys³any: Wto 15:52, 25 Mar 2014    Temat postu: Jako bulimiczka mam brudne sumienie wiÄ™c wszystkiego siÄ™ c

jak czytałam co tu napisałyście to mam teraz taką gęsią skórkę!!!!! [link widoczny dla zalogowanych] To nie artykuł o klinice, to forum. Miasto zamieszkuje okolo 4 milionow mieszkancow.i mnóstwo tam fabryk ,przediebiorstw itd
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Zrobilam nawet kilka zdjec.

ale za to pisanie dostawał kase a teraz? [link widoczny dla zalogowanych] Kazdy ma swoje powody do zaczecia glodowki.

Nie są grube, są bardzo eleganckie, nie odpryskują, każdy na imprezie je podziwiał! Moj kurs bowiem konczy sie 20grudnia a w styczniu mam egzaminy i juz sama nie wiem... Kupiłam cały zestaw przeznaczony do tego celu, i po wykonaniu paznokci (zgodnie z instrukcją) żel odchodzi mi od naturalne płytki po 2 dniach. napisz mi proszę jeśli jeszcze tu zaglądasz, gdzie odbarwiałaś swoje włosy? Dobrze mówisz! [link widoczny dla zalogowanych]
Nikt prawie nie chodzi, bo są obrzydliwe. , nie TURBO SONIC ! Badania opublikowane w New England Journal of Medicine wskazały jednak, że dieta Atkinsa faktycznie jest skuteczniejsza niż wiele innych i nie powoduje skutków ubocznych. Ja kupuje je na allegro, bo u fryzjera jest drogo Ja miałam korekcję czubka nosa (dr Stańczyk) i jestem bardzo zadowolona. w moim przypadku - zdecydowne wzmocnienie miesni (twarde nawet gdy nie napinam!) i splaszczenie brzucha. W pierwszym zrobili badania ( tak jak u Mishi krew i mocz), w drugim operowali.
[link widoczny dla zalogowanych]
Hej,ja zaczynam od teraz.Ciekawe jak długo wytrzymam.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta³ pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


fora.pl - za³ó¿ w³asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin