Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona Główna
Zaloguj

Regine

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona Główna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
Juukla




Doł±czył: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Sk±d: Finland

PostWysłany: Nie 20:57, 23 Mar 2014    Temat postu: Regine

A do tego przynajmniej 1 raz kapuśniak. [link widoczny dla zalogowanych] az sie dziwie. Pozdro
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Marzenia mówią same za siebie choćbym miała cierpieć.............
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Mają troszkę podobny układ twarzy, takie same kości policzkowe.
[link widoczny dla zalogowanych]

-jakie sa moje slbe i mocno strony [link widoczny dla zalogowanych] ale pierdoły

Po klamry też nie mam co iść, bo ten paznokieć mam już do połowy wycięty ;( trzymajcie kciuki...... A jak kolczyk zrobiłam sobie niedawno, jak miałam juz skończone 18 lat... Dziewczyny zaczelam miec pomarańczowe upławy po ich.. Pindrzyłyśmy się przed lustrem, śmiałyśmy, żartowałyśmy sobie, a na obchodach podrywałyśmy co fajniejszych lekarzy. proszę o odpowiedź!! [link widoczny dla zalogowanych]
naprawde odradzam.. dziewczyny, chciałabym sie dowiedziec wiecej o TRR (Towarzystwie Rozwoju Rodziny) we Wroclawiu... Na drugi dzień pielęgniarka pomogła mi usiąść, zjadłam śniadanie, wypiłam ciepłą herbatę i to było cudowne przeżycie, chociaż - przyznam się - byłam pełna obaw. miala to samo - rece zimne jak lod i bardzo czeste dretwienie rak i nog podczas snu, nie wiem co to bylo ale samo przeszlo. Moje pytania: i jak cos znow 3 raz kwas!! Witam was!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
Fanka,,, no to łądnie moj 4 i jest wyjeniscie ze tak powiem he tylko woda w ruch jeszcze 6-7 dni a Tobie ile pozostało?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Dużo informacji znajdziesz na http://www.praniedywanow.org jest tam szczegółowy opis technik czyszczenia.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona Główna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin