Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna
Zaloguj

Tyle - i tylko tyle - możemy jej dać my - forumowi rozmów

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Juukla




Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 726
Przeczyta³: 0 tematów

Ostrze¿eñ: 0/5
Sk±d: Finland

PostWys³any: Sob 10:28, 22 Mar 2014    Temat postu: Tyle - i tylko tyle - możemy jej dać my - forumowi rozmów

Do j44r0. [link widoczny dla zalogowanych] Bo nikt mi nie wmówi że taki środek pomoże na paznokieć który źle rośnie. kim ty jestes i kim nie jestes i jaka szmata jest TO COS alias twoj maz -alkoholik.
[link widoczny dla zalogowanych]
zmieniamy sie niestety
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Aha, i jeszcze jedno:

ZArówno te i te nalezy stosowac dopochwowo. [link widoczny dla zalogowanych] Pozdrawiam was, 3majcie sie

OBCIACH!!! Czas pokaże co będzie. w jez ang jest napisane ze schudl itepe a ja pytam o jego konkretny jadlospis,mhm??? On będzie wiedział najlepiej.. to jakąś polkę przygruchaj sobie, to chyba mniejsze zlo....niestety taka rozlaka siada na psyche [link widoczny dla zalogowanych]
Więc teraz schudły właśnie te miejsca. Lachersi to nasz nowosadecki zespół. [link widoczny dla zalogowanych] smetyczne.html Półtora tygodnia temu poszłam do lekarza z powodu ogromnego pieczenia i swędzenia . Igm dodatni 1,04 ( norma dodatni pow 0,65) we Włoszech 9 miesięcy.Właśnie na południu -na Sycylii.Mam podobne zdanie jak Ktoś wcześniej pisał ,ze sa troche zacofani.Mają swoja kulturę,troche mi to przypomina nasze lata powojenne.Nie dbaja o wykształcenie ,liczy sie tylko kasa.-pozdrawiem Basia.A kuchnia no cóż mozna sie przyzwyczaic ,lepsze i gorsze jedzenie.Bardzo mi smakowały ryby prosto z morza. wiec sie nie dziw , ze nie dochodze
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta³ pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ===@@@ klub kucharzy @@@==== Strona G³ówna -> Chleb Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach


fora.pl - za³ó¿ w³asne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin